Chronische pijn

In Nederland leven 2 miljoen mensen dagelijks met chronische pijn. Velen ondervinden hier dagelijks hinder van in fysiek en sociaal functioneren, wat beperkingen oplevert in hun dagelijks leven. Misschien telt ook voor u dat u niet weet hoe u uw klachten kan beïnvloeden en u de grip op uw leven kwijt bent.

Het netwerk Chronische Pijn introduceert een vernieuwde behandelmethode, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. De therapeuten Cesar/ Mensendieck die lid zijn van het netwerk zijn extra geschoold en houden dit jaarlijks bij, waardoor ze allemaal volgens dezelfde behandelmethodiek werken.

Programma: De behandeling begint met een uitgebreide anamnese en onderzoek waarbij geluisterd en gekeken wordt naar de oorzaken van uw pijn, hoe u de pijn ervaart en hoe u ermee omgaat. Onder begeleiding van uw therapeut stelt u haalbare doelen op gericht op uw persoonlijke mogelijkheden en situatie. Een combinatie van fysieke en mentale oefeningen worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Aan de hand hiervan bouwt u zelfvertrouwen, inzicht, energie en conditie op.

Uitgangspunt is dat u weer grip op uw klachten krijgt en uw kwaliteit van leven verbeterd.